NJ jagar Haukeland

NJ jagar Haukeland

Örebro står just nu helt utan målvakter. Både Eero Kilpeläinen och Stefan Stéen som hade kontrakt inför säsongen har lämnat, och räddaren-i-nöden Jhonas Enroth åker hem till Minsk.

Nu rapporterar Aftonbladet att Henrik Haukeland ska vara en av målvakterna man vill värva. Haukeland har haft en delad roll i TPS under säsongen och man får väl säga att han gjort det bra. Han slutade sexa respektive sjua i ligan i GAA och räddningsprocent.

Om det innebär att han är redo för en förstaspade i SHL vet jag inte, men den unge keepern går utan tvekan framåt. Jag vågar dock påstå att han är inte alls vad de flesta föreställde sig att klubben skulle värva.

Ett intressant namn, men den som kompletterar honom kommer då att bli väldigt intressant att se också. NJ kanske siktar på ett upplägg med två jämnstarka målvakter som får tävla om speltiden?

Det är inte heller ett upplägg som jag tror en del högljudda supportrar kommer att gilla. Jag tänker dock inte såga detta för han är ett intressant namn och det ska in en målvakt till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *