Örebro gav bort två poäng till Rögle

Örebro gav bort två poäng till Rögle

Som de sista tio minuterna såg ut, så var jag rädd att Rögle skulle komma ut redan från start. Så var det dock inte. Örebro gjorde en OK första period och var det dominerande laget utan att för den delen spela ut Rögle. När Rögle sedan tog ledningen funderade man lite var det kom ifrån egentligen, men så var det något av ett turmål.

Örebro vek inte ner sig utan kom tillbaka. De både kvitterade och tog ledningen med 2-1 innan den andra perioden var över. Örebro spelade med marginal och det kändes som att de hade hyfsad kontroll på matchen.

Tyvärr hände något i tredje där Örebro mer eller mindre gick ner sig och tappade mycket av det vägvinnande spelet som man haft. Rögle i sin tur växlade upp och fick det att stämma bättre i tredje och att de skulle kvittera var inte helt oväntat.

Luften gick ur Örebro lite grann och när de sedan fick chansen att spela powerplay var det helt uddlöst. Verkligen helt utan någon vettig chans. Förlängningen kom och även där kändes Rögle hetare. Det hjälpte dem till att avgöra och sätta 3-2.

Örebro spelade i 50 minuter och det räckte till en poäng. Det ska man kanske vara glad för. Mot ett bättre motstånd hade det varit noll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *