Örebro intresserade av Tomi Sallinen

Örebro intresserade av Tomi Sallinen

För några dagar sedan kommenterade Tomi Sallinens agent Thomas Sjögren att tre svenska klubbar var intresserade av hans klients tjänster. Det finns goda grunder att anta att en av dessa är Örebro. Nu är det dock rejäl konkurrens om hans underskrift då Djurgården verkar vara en av de andra klubbarna. Enligt en post på Svenskafans Örebroforum är Luleå den sista klubben, men det har jag inte lyckats styrka. Det verkar dock rimligt.

Djurgården är nog den klubb som har bäst potential att gå långt av dessa klubbar, Luleå den som nog kan hosta upp mest pengar, men i Örebro finns hans bror Jere Sallinen. Jag vet inte vad som väger tyngst för honom, men jag vill inte skriva av Örebro helt. Jag tror dock att spela-med-brorsan-kortet är det som skulle få hit honom tillsammans med en ganska stor roll i laget. Han skulle i så fall bli den saknade förstacentern.

Vi kan ju alltid hoppas. På torsdag kan vi annars vänta oss en presentation av en ny spelare, men det borde rimligtvis röra sig om någon annan då detta event varit inplanerat under en ganska lång tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *