Örebro körde över Djurgården

Örebro körde över Djurgården

Siffrorna rann kanske inte väg på samma sätt som när Djurgården körde över Örebro senast lagen möttes, men idag var det Örebro som hade matchen från första perioden och sedan kontrollerade man spelet på ett alldeles formidabelt sätt.

Örebro spelade sig igenom hela matchen utan några egentliga svackor och hanterade Djurgårdens snabba spel och kvicka omställningar på ett väldigt bra sätt.

Nu var det ett decimerat Djurgården som dessutom fick se Jacob Josefsson utgå efter halva matchen, men nog finns det fortfarande kvaliteter i laget.

Fjärdekedjan fortsätter att vara helt underbar med vikarierande kapten Mastomäki, speedkulan Boucher och grovjobbaren Glenn. De visar verkligen vägen och jag hoppas faktiskt att den kedjan finns kvar även nästa säsong.

Det är väl kedjan med Hedman, Spink och Virta som är den svagaste länken, men även de kändes som de hade bra stunder utan göra bort sig.

Stefan Stéen stod för en bra insats och gjorde nog vad som kan vara säsongens räddning på ett närskott. Samtidigt som det är lätt att gilla Stéen verkar det som att han kan bli den som offras när Jhonas Enroth anländer.

Ytterst stabil insats som gav tre sköna poäng på kontot. Om Örebro kan upprepa detta med tre nya poäng imorgon. Ja då vet jag inte riktigt vad jag gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *