Stéen nollade Djurgården

Stéen nollade Djurgården

Satan i gatan vad vackert. Även om Djurgården verkligen låg och försökte chocka Örebro i första perioden höll gästerna ut och lyckades reda ut allt som Djurgården hittade på.

När den värsta anstormningen lagt sig tog Örebro kontroll över spelet igen och styrde spelet bäst de kände. Djurgården är som sagt skadedrabbat, men Örebro stod för en åter igen mycket stabil insats där man störde Djurgårdens spel på ett mycket imponerande sätt.

Stefan Stéen hade turen på sin sida också samtidigt som han också gjorde en väldigt bra insats överlag. Att han fick hålla säsongens första nolla var välförtjänt.

Offensivt var det Marcus Weinstock, Rodrigo Abols och Shane Harper som stod för produktionen. Fjärdelinan vill jag fortsätta berömma då de verkligen känns gedigna och samtidigt skapar saker.

Viktor Lodin fortsätter att stå ut på ett kul sätt. Han har farten och spelsinnet för SHL. Fortsätter han att ta steg kommer också poängen att komma.

En grym insats av laget där man väger situationerna på ett klokt sätt och överlag spelar väldigt disciplinerat och helt enkelt inte låter Djurgården spela sitt spel.

Nu har man stegat ifrån Mora ytterligare, men det är fortfarande bara tre poäng mellan lagen. Härnäst väntar två raka hemmamatcher på onsdag och lördag mot Linköping och Brynäs. Givetvis hoppas jag på nya poäng och som laget spelar just nu finns alla chanser för att det ska hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *