Tom Lundgren till Skövde

Tom Lundgren till Skövde

Örebro J20 stod för en stark insats säsongen som helhet. De ledde J20 SuperElit Södra stora delar av säsongen och det var först mot slutet som de tyvärr föll ner från förstaplatsen, men de tog sig fortfarande till Top10-serien som spelas efter nyår med de bästa lagen från södra och norra Sverige. Med ganska god marginal på det.

Tom Lundgren kom till Örebro säsongen 2014/15 som 16-åring och spelade med J18 en säsong innan han han hamnade i J20 redan som 17-åring. Säsongen som gick var han en mycket stabil back som bidrog starkt till det fina försvarsspel som var utmärkande för Örebro J20.

Han är ursprungligen från Skara och Skövde och under säsongen som gick var han utlånad under en match till Skövde i division 1. Han gjorde ett så pass bra intryck där att han han nu skrivit sitt första kontrakt som inte innebär spel på juniornivå. Lundgren kommer att utgöra en del av den backlinje som Skövde kommer ställa på isen till nästa säsong där man gör ett nytt försök att ta sig uppåt i seriespelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *