Välgörenhetsmatch 3/9: Miljonkedjan & co vs. Sverige OS-94?

Välgörenhetsmatch 3/9: Miljonkedjan & co vs. Sverige OS-94?

Det verkar som att Örebro Hockey jobbar på att få till en välgörenhetsmatch i samarbete med Barncancerfonden i början på september. NA rapporterar om att Örebro Hockey ska ha skickat ut förfrågningar till forna storspelare i den rödvita dressen och även ett antal andra stora namn inom svensk ishockey.

Miljonkedjan bestående av Martin Karlsson, Hardy Nilsson och Lars-Gunnar Lundberg, också känd som Krobbe, ska alla ha tackat ja, och förfrågningar ska även ha skickats till ett antal andra före detta Örebro-spelare för att få ihop ett komplett lag med profiler som representerat Örebro. Namn som nämns inkluderar: Henrik Löwdahl, Peter Andersson, Conny Strömberg, Johan Sälle, Magnus Arvedson, Peter ”Fjuss” Hasselblad och Lars-Erik ”Pigge” Lord.

Örebro Hockey verkar också sikta på att få ihop ett riktigt namnkunnigt motståndarlag där man bland annat frågat Peter Forsberg och försöker tydligen bygga ett lag kring de spelare som spelade hem OS-guldet i Lillehammer 1994. Det skulle innebära att vi kan komma att se några av följande spelare i Behrn Arena i höst:

Håkan Algotsson
Tomas Jonsson
Christian Due-Boje
Patrik Juhlin
Leif Rohlin
Magnus Svensson
Roger Hansson
Håkan Loob
Fredrik Stillmann
Stefan Örnskog
Niklas Eriksson
Daniel Rydmark
Jonas Bergqvist
Kenny Jönsson
Jörgen Jönsson
Peter Forsberg
Charles Berglund
Andreas Dackell
Mats Näslund
Patric Kjellberg
Roger Johansson
Tommy Salo

Johan Arvidsson på Örebro Hockey är dock fåordig i sina kommentarer, men vad annat är att vänta i detta tidiga skede? Vi hoppas de lyckas sy ihop en match. Jag kommer definitivt se matchen om de lyckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *