Viktor Lodin flyttas upp, tvåårskontrakt

Viktor Lodin flyttas upp, tvåårskontrakt

Har man inte följt J20-laget något kanske detta känns som ett nytt namn, men det beror kanske också på att Viktor Lodin hamnat lite i skuggan av Anton Johansson, Carl Wassenius, Jacob Bjerselius, Lukas Pilö, Arvid Aronsson och Isak Mantler som fått tillsammans fått de flesta av rubrikerna.

Men Lodin var faktiskt trea i den interna poängligan med 33 poäng på 44 matcher, varav 13 mål och 20 assist, och har utan tvekan varit en ledande spelare i det lag som tog Örebro Hockeys första J20-brons här alldeles nyligen. Han är ursprungligen från Dalarna och Leksand, men bytte upp sig till Örebro för tre säsonger sedan. Nu har han utvecklingen gått så pass mycket framåt att han belönas med ett tvåårskontrakt med A-laget.

Han är fortfarande bara 18 år och kan likt Pilö och Johansson, som också fått A-lagskontrakt, spela ett år till med J20. Det kan mycket väl bli tal om det, men han lär precis som de andra två även få chansen att visa upp sig inför ett snudd på fullsatt Behrn Arena under säsongen som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *