Monstret till Örebro

Monstret till Örebro

Ryktet som surrat ett tag verkar befogat trots allt. I en kommentar till Bakersfield Californian, den högst lokala tidningen som täcker nyheterna i Bakersfield där han spelat mest under säsongen, har han kommenterat den gångna säsongen:

– Jag är inte riktigt nöjd med hur säsongen har gått, men jag ser fram emot nästa. Det var ju så klart tråkigt att jag inte fick spela mer, men hur fan skulle jag kunna veta att Talbot skulle göra sitt livs säsong? Samtidigt ska det bli skönt att lämna det här förortshelvetet. Jag har saknat … ja i princip allt. Det finns inget uteliv. Det finns ungefär ett och ett halvt ställe som har öppet efter midnatt och när det halva stället är en restaurang där en pastatallrik kostar 35 dollar är det svårt att inte vilja åka härifrån. Sedan saknar jag Sverige. Kalifornien måste vara det mest osvenska man kan hitta på denna planet. Ta mig härifrån bara. Edmonton är väl inte mycket bättre heller. Invånarna där lever verkligen för sitt hockeylag, men det är bara för att resten av deras liv är så fruktansvärt miserabelt. Ska bli så jävla skönt att åka till Sverige och en klubb som vill ha mig. Sedan tiden i Detroit vet jag att jag passar i rödvitt också, och med tanke på hur deras försvarsspel har sett ut under de senaste säsongerna ser jag fram emot att mota mycket skott och rädda frilägen. Det är det jag brinner för. Det är det roligaste som finns när man verkligen får attackera en spelare. Nu har jag inte tid med dig längre. Jag ska till frisören och fixa topparna. Hemma blir man i alla fall uppskattad för ett sjysst ”flow”.*

* Fritt översatt från hans citat ”I’m note entirely happy about how last season went, but I look forward to next season where I get to bring my game home.”

PS. Om nu Monstret skulle vara aktuell för Örebro hoppas jag han ser humorn i detta inlägg. DS.

3 svar på ”Monstret till Örebro

  1. Hehe – Snacka om att bränna alla broar till Edmonton ;0) Nu räknar han väl inte med det men ändå.

    Bra jobbat att du kunde snoka upp denna artikel och det är väl ingen tvekan om att det är Örebro han syftar på ;0)

  2. Och så vart man lurad :=)) Tänkte inte på det var april. Förvånades också om hur han kunde skriva så där om Edmonton – Hahahha… Det är bra Andreas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *