Tippa Örebros poängliga försäsongen 20/21

Tippa Örebros poängliga försäsongen 20/21

Poängligatipset är tillbaka! Vi har jobbat lite med hur tipset fungerar bakom kulisserna och hoppas att det ska gå att automatisera lite mer för att kunna ge fler rapporter under (för)säsongens gång. Förra säsongen var det Catskinner tog hem försäsongstipset. Säsongstipset togs sedan hem av undertecknad.

Tipsen är framtaget tillsammans med PB_90 som gjorde mycket av jobbet manuellt förra säsongen. Tipsen jämförs med de faktiska poängen och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare. Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig.

Tipsets differens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Det preliminära schemat för försäsongen finns här. Vi skriver preliminärt eftersom matcherna kan bli flyttade till Behrn Arena om man inte får ha publik. Det ska spelas totalt 8 matcher innan SHL är tänkt att dra igång i mitten av september. Alla spelare kommer inte att spela alla matcher. Det kan vara bra att ta hänsyn till i tipset.

Om ni har några andra frågor kring tipset är det bäst att fråga i forumet. Tips kan skickas in fram till och med dagen innan första matchen.

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Din e-postadress kommer att raderas efter säsongen. Ingen data kommer att exporteras eller bearbetas i andra system. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tipset är stäng för denna gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *