TIPPA ÖREBROS POÄNGLIGA FÖRSÄSONGEN 21/22

TIPPA ÖREBROS POÄNGLIGA FÖRSÄSONGEN 21/22

Poängligatipset är tillbaka än en gång. De tidigare vinnarna finns uppradade längre ner och det känns riktigt kul att det hittills varit fyra olika personer. Under försäsongen har vi inget pris. Det är för mycket gissningslek helt enkelt och det ska testas en massa som vi inte rimligen kan förutse.

Tipsen är framtaget tillsammans med PB_90 som gjorde mycket av jobbet manuellt tidigare. Era inskickade tips jämförs med de faktiska poängen och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare. Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig.

Tipsets differens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Schemat för försäsongen finns här. Det ska spelas totalt 6 matcher innan SHL är tänkt att dra igång i mitten av september. Alla spelare kommer inte att spela alla matcher. Det kan vara bra att ta hänsyn till i tipset.

Om ni har några andra frågor kring tipset är det bäst att fråga i forumet. Tips kan skickas in fram till och med dagen innan första matchen.

Tidigare vinnare:

Försäsong Säsong
2019/20 Catskinner Andreas G
2020/21 TJ Bulten

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Din e-postadress kommer att raderas efter säsongen och vara användas för att kontakta dig om du vinner. Ingen data kommer att exporteras eller bearbetas i andra system. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tipset är stängt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *