Tippa Örebros poängliga säsongen 21/22

Tippa Örebros poängliga säsongen 21/22

Resultatet för poängligatipset för försäsongen är publicerat och vi har en ny vinnare, Stätus. Han vann med bred marginal före 12 andra som var inom 20 poängs marginal. Även om jag kom ihåg att skicka in ett eget tips denna gång gick det inget vidare för min del.

Förutsättningarna för säsongstipset är desamma som tidigare år. Vi kör på med samma regler och upplägg som alltid. Inskickade tips jämförs med de faktiska poängen och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare.

Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig. Målen är utslagsgivande i första hand, det är poängen som väger tyngst.

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Vinnaren får en snygg mugg som deklarerar stort och tydligt att de var bäst på att tippa poängligan denna säsong. Lycka till allihop!

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Ditt tips och e-postadress kommer att raderas efter säsongen. Data kommer att exporteras och bearbetas i ett externt system, men även det kommer att tömmas efter säsongen. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tippa spelarnas poäng säsongen 21/22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *