Inför Örebro – Rögle 11/9 – Äntligen tillbaka!

Inför Örebro – Rögle 11/9 – Äntligen tillbaka!

Livet leker och ishockey live är ett faktum åter igen. Även om vi kommer att vara en decimerad skara som får chansen att kolla på matchen ikväll vågar jag nog säga att vi kommer att njuta för en full arena.

Örebro kommer till start med det kanske starkaste och mest spännande laget någonsin. Det är kryddat med några nyförvärv som kanske inte fått jättemycket uppmärksamhet, kanske till och med någon floppvarning, men också ett gäng unga spelare som riktigt, riktigt lovande ut. Alla lagdelar känns gedigna och man har ett grundspel som sitter riktigt bra. Sex raka segrar har alla förutsättningar att bli sju.

Rögle har tappat ett par väldigt starka namn inför säsongen, men de har också värvat friskt. Jag ser dem inte som fullt lika bra som ifjol på pappret, men det är som sagt bara på pappret. Rögle spelar en väldigt rolig hockey och mina mardrömmar från ett par säsonger tillbaka har börjat försvinna. Numera ser jag fram emot att möta Rögle för jag vet att det kommer att bli en riktigt bra hockeymatch!

Oavsett hur det går, men givetvis hoppas jag på seger för det rödvita hemmalaget, ska det bli helt underbart att gå ner till Behrn Arena igen. För … vad är väl en bal på slottet? Om inte … alldeles, alldeles underbar. Askungen kan slänga sig i väggen. Detta är bättre.

Matchen börjar 18.00. Var noga med att kolla var ni ska gå in om ni fått en biljett. Ni som ser på TV, den går på Cmore Hockey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *