Välkommen till Bunkersnack 2.0 – din nya vän i sandbunkern

Välkommen till Bunkersnack 2.0 – din nya vän i sandbunkern

Efter sex år är det dags för ett lyft och varför inte göra det genom att lägga om till en helt ny materialsport? Nämligen golf. Vi behöver inte ens byta namn på sidan utan istället för arenan bunkern pratar vi om alla golfares välbesökta resmål: sandbunkern.

Gärna vid sidan av fairway eller precis innan green så klart. Helst ska den också vara rejält urgröpt med en liten kant med gräs som sticker ut i framkant och med tydliga märken efter killen, eller tjejen, som gick före.

Det fina är att det också finns massor av avancerad statistik för golf också. Precis som i hockey är den ner på en löjligt detaljerad nivå där allting vägs in:

Är det doglegs, motvind, sidvind, tsunami, lång eller kort bana, är banan sned eller rund, har han gröna byxor, vad åt han till middag kvällen innan och vad gjorde Joylee och S7xten i Paradise Hotel bakom skynket i badrummet på andra våningen medan övriga spelade Monopol junior i rummet bredvid?

Golf är dessutom ännu mer tidsödande. Medan en hockeymatch tar ungefär tre timmar av en kväll från det att man åker hemifrån till att man är hemma igen så kan man lätt bränna över en halv dag på en hel runda. Om man vill kan gå den sträckan och få motion, men det måste man så klart inte. Det finns en anledning det finns så kallade golfbilar.

Med bilen är det mindre chans man spiller drinken eller tappar cigarren i gräset dessutom. Det är ju så jäkla drygt när man måste ringa på något från klubbhuset (hihi) och komma och plocka upp cigarren och släcka gräsbranden som någon orsakade.

Tröttsamt.

Och vilka pengar är det inte fråga om heller? Nog för att hockeyspelare kan tjäna rätt bra, men golffja…lirare kan verkligen säkra framtiden genom att bara vinna en enda turnering.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *