Lihagen landar i Linde?

Lihagen landar i Linde?

Niklas Lihagen är ett kärt namn bland Örebroare. Den storväxta forwarden har bidragit mycket till klubben och är tyvärr kanske mest känd för incidenten i Karlskoga där han segnade ned på isen då hans hjärta krånglade. Wolmer Edqvist lyckades få fart på det igen och Lihagen kunde lämna arenan på bår. Karlskogapubliken lyckades skämma ut sig mer än vanligt under den korta period som det pågick.

Lihagen har sedan dess spelat i både Karlskrona och Västerås i Hockeyallsvenskan, men aldrig fått chansen i SHL trots att han varit med och spelat upp klubbar dit. Han hade även en säsong i Vita Hästen där han dominerade stort i division 1 och nu verkar det som att han kommer att få chansen att upprepa detta, om allt går som det ska.

Om Västerås inte hade haft en av klubbens sämsta säsonger i modern historia hade han troligen fortfarande spelat kvar där, men nu blev det som det blev och han började leta efter ny klubbadress.

Lindlöven är nämligen intresserade av hans tjänster, men det finns ett stort förbehåll i att man behöver hitta ett dagsjobb till honom i Lindesberg med omnejd. I Lindlöven kommer han bli lagkamrat med många bekanta namn från Örebro, bl.a. David Berg, Filip Bergmark, Max Lalander och inte minst de två målvakterna Daniel Marmenlind och Isak Mantler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *