Bunkersnacks POD-cast avsnitt 1

Bunkersnacks POD-cast avsnitt 1

Först och främst tack för ert stora tålamod. Vi har filat och donat på detta avsnitt ett tag, men nu kände vi att det var bra nog att släppa. Vi kommer att försöka göra detta relativt regelbundet under ordinarie säsong och det kanske därför känns lite märkligt att släppa det första avsnittet såhär när hockeyn normalt sett dör av en månad, men vi kände att vi hade mycket att prata om ändå.

Ni kommer att kunna hitta våra pratstunder hos SoundCloud inledningsvis, men tanken är att den också ska finnas tillgänglig via andra vanliga POD-stationer. Om ni inte vill använda SoundCloud, eller någon annan station, kommer vi givetvis också lägga ut varje avsnitt här på bloggen. Det första avsnitt finns att lyssna på nedan.

Vi pratar Örebro Hockey och det är kanske inte så konstigt att det just detta avsnitt har mycket fokus på det ekonomiska läget. Vi har lite planer för kommande avsnitt efter detta så ni kommer att få fler chanser att fatta tycka för den om just detta avsnitt inte fall er i smaken. Under sommaren kommer det kanske inte bli så regelbundna avsnitt eftersom det inte händer överdrivet mycket i hockeyvärlden, men vi hoppas kunna bjuda på en del roligt snack under hösten och vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *