Squires söker sig till Sverige igen

Squires söker sig till Sverige igen

MrMadhark rapporterar nu att förre Örebro Hockey-spelare Greg Squires har fått nog av att nöta bänk, eller läktarstol, och vill tillbaka till Sverige. Han har tydligen kontakt med två olika klubbar och det handlar mest om att han vill spela hockey igen och samtidigt hitta en bra social situation för familjen.

Man kan inte direkt påstå att han fick någon vidare chans att spela i KHL heller. Tränare Mike Keenan, känd för frysa ut spelare och ställa orimliga krav, fattade snabbt en åsikt om Squires och har knappt spelat honom sedan säsongen började. Olyckligt för Squires, men det verkar kunna bli en svensk klubbs lycka istället.

Personligen skulle jag gärna se Squires i Örebro igen. Han är en kreativ och snabb spelare som jag tror skulle höja laget. Problemet är att han och klubben skildes inte direkt på de bästa grunder och Sundblad är inget fan av mindre spelare sägs det.

Det är i all ärlighet inte garanterat han hamnar i SHL även om det borde vara på den nivån han ska spela. Rätt klubb i Hockeyallsvenskan kan nog också vara ett alternativ för Squires. Han trivdes bra i Oskarshamn och jag tror de gärna tar tillbaka honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *