Viktor Amnér till Örebro? [Uppdaterad]

Viktor Amnér till Örebro? [Uppdaterad]

Att det är kort om backar i Örebro är ingen hemlighet, men det är en ganska kortvarig kris trots allt. Det var en smal backlinje från första början och att skador skulle bli kännbara var uppenbart tidigt på säsongen.

Linus Arnesson förväntas åter i januari efter sin skada och operation. Victor Bartley är på landslagsuppdrag och Viktor Ekboms skada sägs vara av av lättare art och han borde vara i spel snart han med. Jonathan Anderssons skada, han sågs halta ordentligt utanför Behrn Arena tidigare, är däremot svårare att säga något om än.

Uppdatering: Andersson ska vara OK ändå sägs det.

Att Örebro därför verkar ta in Viktor Amnér från konkurrenten Mora känns lite krisartat och kanske rent av förhastat. Inte minst eftersom Amnér haft svårt att platsa i SHL i först Luleå, sedan Karlskrona och nu senast Mora.

Vore det inte vettigare att fortsätta satsa på Lukas Pilö och Arvid Aronsson under dessa fåtal matcher det kan vara fråga om? Jag känner inte att det är någon jätteuppgradering med Amnér då han knappt fått spela något på sistone och hans styrka är väl snarare offensiven än defensiven?

Lite skeptisk till detta, men det kanske bara är fråga om ett korttidslån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *