Fler poäng från Ryan, men det räckte inte

Fler poäng från Ryan, men det räckte inte

November var en helt OK månad för Carolina Hurricanes. Efter att de kallat upp Derek Ryan och Brock McGinn fick laget till ett bra flyt och plockade in på lagen ovanför i tabellen. Nu har det inte gått riktigt lika bra på sistone, men då har man mött serieledande New York Rangers två gånger och kasserade in två förluster. Detta till trots att man faktiskt bjöd upp bra, men Rangers är bara helt omöjliga just nu.

I den första matchen mot Rangers ledde Hurricanes med 0-2 efter första perioden efter två mål av Viktor Stålberg, men Rangers lyckades vända och vinna med 3-2 till slut. I det andra mötet hade Ryan assist till Stålbergs kvitteringsmål till 1-1 i den andra perioden. Rangers tog ledningen igen i tredje, Viktor Rask kvitterade ledningen igen, men sedan drog Rangers ifrån till 4-2 innan matchen var slut.

Mellan de två matcherna hann de ställas mot Boston Bruins och den matchen fick gå till straffar innan ett avgörande kunde fastställas till Bruins fördel. Ryan assisterade till Noah Hanifiins powerplay-mål i andra perioden. Den senaste matchen som spelades mot Tampa Bay Lightning var även den oavgjord vid full tid, men där skulle den komma att avgöras under förlängningen efter att Phil Di Guiseppe gjort sitt först mål för säsongen efter att han kallats upp från Charlotte Checkers i slutet av november. Framspelad av Stålberg som haft en riktigt stark period runt månadsskiftet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *