Örebro försöker skicka bort Heinrich

Örebro försöker skicka bort Heinrich

Det har ryktats under en period nu att Dominique Heinrich ska vara på väg bort från Örebro Hockey. Trots att han fått en del speltid de senaste matcherna har det varit främst på grund av skador på andra spelare. Nu skriver MrMadhawk att Örebro försöker hitta en lösning för backen som haft svårt med spelet såhär långt.

Med tre mål och två assist på 22 matcher har han kanske inte gjort så många besvikna, men med -7 och ett ganska svagt försvarsspel har han nog gjort precis det. Hans storlek blev ifrågasatt mer eller mindre omgående. Även om han inte är rädd att gå in med kroppen har det inte samma effekt som när en större spelare gör det så klart. Han har ett bra skott och under inledningen av säsongen gjorde han bra insatser i powerplay, men allteftersom säsongen led framåt sjönk självförtroendet och det märks tyvärr på hans spel.

Ingen ska ha nappat på de erbjudanden som skickats ut än så länge. Heinrich har även kontrakt över nästa säsong och risken är överhängande att Örebro kommer att betala i alla fall en del av hans lön under denna och eventuellt nästa säsong om de inte lyckas köpa ut honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *