Ryan sänkte Florida med säsongens första mål

Ryan sänkte Florida med säsongens första mål

Carolina Hurricanes går nästan som på räls just nu. Även om det blev förlust i förra matchen mot Ottawa Senators med 2-1, Sebastian Aho enda målskytt, studsade de snabbt tillbaka och besegrade Florida Panthers igår. Det började inget vidare med 0-2 i baken efter 9:51 av första perioden, men de skulle äta sig in i matchen i andra perioden.

Viktor Stålberg såg till att reducera Floridas ledning tidigt i andra perioden till 1-2 och kort efter kvitterade Jeff Skinner på pass från Viktor Rask. När sedan Carolina fick chansen att spela powerplay klev Derek Ryan fram och avgjorde matchen. I en stökig tekningssituation tog Ryan vara på en lös puck och pricksköt in 3-2 vid närmaste stolpen.

I mål fick Michael Leighton chansen efter att han kallats upp från Charlotte Checkers och han gjorde det bra mellan stolparna. Han motade 31 skott och såg till att ledningen bestod i tredje perioden.

Carolina är fortsatt fast på 7:e plats i sin division, men har häng på övriga lag. Inte minst på Philadelphia Flyers som har två matcher fler spelade, men bara 1 poäng mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *