Örebro Hockey säkrar upp stommespelare

Örebro Hockey säkrar upp stommespelare

Örebro Hockey tog över Örebro Hockey Ungdoms damlag inför säsongen och detta skulle då bli den första säsongen för laget under Örebro Hockeys flagg. Det hanns bara spelas sex matcher innan allting stängdes ner och spelarna fick ägna sig åt att träna på egen hand en lång period.

Nu har man kunnat börjat träna mer i grupp på sistone, men något mer seriespel kommer det inte bli tal om denna säsong. Förhoppningsvis vågar förbundet öppna upp för seriespel igen till hösten, men det kan vi bara hoppas att omständigheterna tillåter och att det blir så.

Lagbygget pågår ändå inför nästa säsong och klubben har nu säkrat upp tre nyckelspelare som ska utgöra en del av stommen i laget: Linnea Åbyhammar, Alwa Thomasén och Alexandra Lindahl.

Åbyhammar, med flera säsongers erfarenhet från Riksserien med Linköping, anslöt till klubben inför säsongen när Örebro fick en gratisplats i division ett medan Thomasén och Lindahl både spelat i klubben längre och har viktiga ledar- och mentorsroller för de många unga spelare som kommer upp genom Örebro Hockey Ungdom inte minst.

– Jättekul att Linnea, Alwa och Alexandra väljer att fortsätta. Tillsammans utgör de en viktig stomme i laget och vi längtar nu efter att få starta igång en ny säsong, säger Örebro Hockey Dams Huvudtränare Ulf Gyllander till hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *