Andersson skadad, Örebro letar ersättare

Andersson skadad, Örebro letar ersättare

Joakim Andersson hann spela en match innan han försvann från isen igen. Enligt uppgifter till Aftonbladet så kan det vara så pass illa att karriären är över då man menar att det är den gamla skadan som gått upp igen. Örebro sägs också vara på jakt efter en ersättare till Andersson. Teemu Ramstedt blev nyligen ledig, men jag misstänker att han är alldeles för långsam för att klara av Örebros spel, även om hans offensiva kvaliteter är klart önskvärda.

Niklas Johansson kommer att få bekänna färg än en gång och om det nu blir så att Örebro behöver en ersättare ska det bli väldigt intressant att se vad man hittar. Det finns inget jätteutbud just nu, men om man har Anderssons lön att leka med borde det ge utrymme för en ganska kvalitativ spelare. Det kanske går att locka tillbaka någon av de spelare man hade på kroken i våras?

Det känns jättetråkigt om det så skulle vara att han måste sluta med ishockeyn, men det stärker också det vi skrev från första början att det här är en chansning utöver det vanliga. Han borde inte värvats från första början, han klarade inte de medicinska testerna. Oerhört tråkigt att det blivit såhär. Jag hoppas inte klubb och supportrar låter detta dra ned dem alltför djupt. Säsongen har inletts på ett väldigt lovande sätt och Andersson har trots allt bara spelat en av dessa matcher (och den förlorade vi).

Örebro står sig ganska bra med nuvarande trupp och om sportchef Johansson lyckas gräva fram en ersättare på det finns det liten anledning att börja gråta över negativt kval. Det är 49 matcher trots allt, oavsett om det kommer in någon eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *