Andersson tränar med laget igen

Andersson tränar med laget igen

Det verkar som att den skada som Aftonbladet målade upp som karriärförstörande kanske inte var så illa ändå. Joakim Andersson har tränat på is i veckan och tränar nu igen med laget. Det är dock ingenting som säger att han skulle vara redo för match bara för det. Han fick ett bakslag i sin återhämtning, men det verkar inte värre än att han kunnat vila lite lite, trappa ner lite på träningsnivån och nu börja försöka igen.

Det hela har varit lite av medial mardröm för Örebro Hockey. Andersson själv har kommenterat skadan till SR och förnekat ryktena om att hans karriär skulle vara slut medan klubben varit försiktiga med att säga någonting annat än att man måste vänta och se.

Nu ska vi absolut inte ta ut någonting i förskott. Det är mycket troligt att man fortfarande testar för att se vad han kan och inte kan göra, men jag tror nog att vi alla håller tummarna för att han ska kunna återvända till isen och spela med laget igen. Vi får ha lite tålamod bara.

Det var en ordentlig operation för en svår skada. Återhämtningstiden är lång och han måste få tid att återhämta sig ordentligt. Han matchades sparsamt under försäsongen, men det var ändå för mycket har det visat sig. Han har sett lite krampaktig ut i intervjuer och jag tror att han om någon skulle bara vilja bli frisk nu och slippa behöva svara på frågor om sin skada.

Visst hopp verkar det ändå finnas, men som sagt, vi får vänta och se hur det kändes för honom att träna med laget igen.

Uppdatering:

Såg att samma sak har diskuterats på SF:s forum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *