Anton Johansson får A-lagskontrakt

Anton Johansson får A-lagskontrakt

Lukas Pilö blev tidigare uppgraderad från J20 till A-laget och nu får han sällskap av en annan J20-spelare. Anton Johansson har under lång tid varit en av de största talangerna som Örebro Hockey haft i sin organisation. Han har spelat flitigt med olika landslag under åren och i J20 har han varit en dominant spelare trots att han egentligen är underårig.

Under slutspelet gjorde han åtta mål på sju matcher och 10 poäng totalt. Han är utan tvekan en mycket talangfull spelare som klubben verkligen bör ta hand om och när man nu ger honom A-lagskontrakt visar man också att man värnar om honom som spelare.

– Det känns fantastiskt kul att vi kan lyfta upp ännu en junior från våra egna led. Anton är en otroligt seriös kille som vi tror stenhårt på och vill satsa på, säger Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns självklart otroligt kul och ärofyllt. För mig är det här en pojkdröm som går i uppfyllelse. Jag har ju fått vara med i några matcher redan men nu ska jag göra allt jag kan för att slå mig in i laget på allvar, säger Anton Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *