Kristian Näkyvä officiellt klar för Örebro

Kristian Näkyvä officiellt klar för Örebro

Silly seasons kanske sämst hållna hemlighet, inte minst eftersom spelaren själv försa sig i en intervju med Corren, är nu offentlig: Kristian Näkyvä är klar för Örebro Hockey. Den offensive backen har skrivit på för två år och kommer närmast från Linköping där han producerat 26 poäng, varav 2 mål och 24 assist, på 52 matcher.

Han fick lite mer fart på målskyttet under slutspelet där det blev 4 mål och 1 assist på 7 matcher. Ett mycket intressant nyförvärv av Niklas Johansson som verkligen spetsar till backlinjen offensivt.

Han är just nu på landslagsuppdrag med Finland, tillsammans med tre spelare från Örebro, där de ska möta Vitryssland i två matcher.

– Det känns förstås otroligt kul att Kristian har valt att komma till oss. I Kristian får vi in en toppback som vi vet levererar på SHL-nivå. Med sitt spelsinne och sitt tunga skott kommer han hjälpa oss att vinna matcher, säger Sportchef Niklas Johansson.

– Jag har hört väldigt mycket positivt om Örebro som stad och Örebro Hockey som klubb. I Örebro känner jag att jag kan ta nästa steg och bli en bättre spelare. Jag är otroligt laddad att få starta en ny säsong i en ny miljö. Det ska dessutom bli väldigt kul att få spela tillsammans med min gode vän Jere Sallinen, säger Kristian Näkyvä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *