Anton Johansson lånas skickas till Oskarshamn

Anton Johansson lånas skickas till Oskarshamn

Anton Johansson var tillsammans med Lukas Pilö och Viktor Lodin de juniorer som hade A-lagskontrakt inför säsongen. Medan Pilö nog hade en övermänsklig uppgift att peta någon i den ganska starka backuppsättning som Örebro för en gångs skull förfogar över, hade Johansson och Lodin klart bättre chanser att ta en plats.

Lodin åkte på en hjärnskakning tidigt, men hämtade sig bra från den. Kort efteråt fick Johansson problem med ett revben. Under tiden han väntat på att det skulle bli bättre har Örebro fått tillbaka en drös med spelare som varit skadade och det är just nu väldigt trångt i laget. Samtidigt har Lodin imponerat, verkligen.

Niklas Johansson har därför letat efter en möjlig utlåning lösning för Johansson och nu hittat en bra lösning med Oskarshamn som han kommer att representera resten av säsongen. Det är nog en kombination av de regler som Hockeyallsvenskan nyligen antog och att han behöver få en stabil plats med speltid som gör det till en så pass lång variant.

Johansson har kontrakt säsongen ut, men det vore synd och skam att tappa honom då. Det ska bli mycket intressant att se hur han far i Hockeyallsvenskan. Hans riviga stil spetsat med offensiva kvaliteter borde fungera bra. Oskarshamn har samtidigt något väldigt spännande på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *