Arntzen blir kvar i tre år till

Arntzen blir kvar i tre år till

Jonas Arntzen har tillsammans med Jonas Enroth varit ett av SHL:s bästa målvaktspar. Så pass att det varit ifrågasatt om Arntzen verkligen ska vara kvar i Örebro som en andramålvakt, vilket han ändå varit under lång tid nu. Nu väljer han ändå att bli Örebro trogen i ytterligare tre säsonger.

Jhonas Enroth tecknade nyligen en förlängning till 2025/26, vilket innebär att Örebro nu har målvaktssidan helt säkrad i två säsonger till. Vid det laget har det hunnit komma upp flertalet spännande namn genom juniorledet där inte minst Herman Liv sticker ut.

Arntzen utveckling har gått i rätt riktning hela tiden och det märks mer och mer att han också har utespelarnas förtroende på ett annat sätt idag. Statistikt gör han sin bästa säsong såhär långt. Det är bara hoppas det håller i sig.

– Arne har en lång historia hos oss nu. Vi gillar verkligen att jobba tillsammans med honom och tillsammans med Rothen är dem otroligt viktiga för oss. Arne har haft en stark utveckling hos oss och har inlett den här säsongen starkt. Vi brukar säga att Arne är ett socialt geni och med sitt sätt att vara är han väldigt omtyckt av spelare, ledare och alla andra i organisationen. Nu hoppas vi att Arne under de kommande åren kan ta nästa steg mot att bli en toppmålvakt i ligan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

– Jag trivs otroligt bra i staden och klubben vilket gjorde att det var ett lätt beslut att förlänga. Jag känner att det här är en bra miljö för mig att utvecklas i och att få fortsätta jobba med alla i och runt laget känns inspirerande. Mitt stora mål är så klart att ta nästa steg och under de kommande åren vill jag ta förstaspaden, säger Jonas Arntzen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *