Biljetterna snart slut till premiären

Biljetterna snart slut till premiären

Ni som hade tänkt åka på premiären i Karlstad får skynda er. Det är just nu mindre än 200 sittplatser kvar att boka i Löfbergs Arena. Med tanke på att biljetterna släpptes klockan 10 idag kan jag tänka mig att Färjestad haft fullt sjå med att möta trycket från alla som vill komma. Samtidigt lär de gnugga händerna över alla pengar en slutsåld premiär kommer att dra in till kassan.

Färjestad mönstrar vad som på pappret nog är SHL:s vassaste backuppsättning, men framför den finns det en hel del frågetecken. Örebro å sin sida har beskrivits lite som en ”dark horse” som är svår att placera, men båda lagen har samma uttalade mål: slutspel. Förra säsongen var inte ett steg framåt för Örebro och det finns många revanschsugna spelare som vill visa att säsongen innan dess inte var en engångshändelse.

Det hela borgar för en minst sagt spännande match med en inramning utöver det vanliga. Exakt hur många biljetter som sålts till Örebroare vet vi inte idag, men vi tror och hoppas på ett brett stöd på bortaplan den 17:e september när pucken släpps inför vad som verkar bli ett utsålt Löfbergs Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *