Bomben: Pontus Gustafsson lämnar

Bomben: Pontus Gustafsson lämnar

Säga vad man vill om säsongen som varit, men den det stormat mest kring har nog varit General Manager Pontus Gustafsson. Det började tidigt under säsongen när det visade sig att största stjärnan Joakim Andersson var skadad redan när han värvades och att klubben blivit avrådd värva honom av det medicinska teamet.

Han har varit hårt ansatt av fans och andra under två säsonger i stort sett där man varit besvikna över resultaten och misslyckade värvningar och en särartad tränarkarusell. Klubben har missat de uppsatta målen och ytterst är det hans ansvar. Att han nu väljer att tacka för sig får man ändå se som ett sundhetstecken.

Sedan får man givetvis inte glömma bort att utan Pontus Gustafsson hade inte Örebro Hockey spelat i SHL. Han är en väldigt stor del i att Behrn Arena numera är hem till ett hockeylag i landets högsta serie. Vi får tacka Pontus Gustafsson för det han gjort och önskar honom lycka till i framtiden.

Att han nu väljer att kliva åt sidan för att ge plats åt en efterträdare kommer leda till att klubben nu kan ta nästa steg. Något de försökte göra denna säsong och misslyckats med. Det ska bli riktigt intressant att se vem som tar över. Jag håller tummarna för en riktigt hockeynörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *