Dags för hockey igen

Dags för hockey igen

Det har varit försäsong med en större omställning än på många år. Niklas Eriksson hade bankat in sitt spel så hårt i ryggraderna på spelarna att det känns som en evighet sedan man såg något överdrivet spännande eller överraskande på försäsongen, och det säger jag i positiv mening.

Nu när Johan Hedberg kommit in har han plötsligt ruskat runt i detaljerna och gjort förändringar som lett till saker vi inte sett på mycket länge i Örebro. Även om Örebro varit bra på omställningar innan, så nu går det undan redan från första puckkänning.

Det går fort i Hedbergs hockey, som tur var, hade Örebro ett ganska snabbt lag redan.

Det är givetvis inte utan ett pris detta har införts. Det tidigare cementsuggestabila försvarsspelet har inte riktigt gått att känna igen, men det oroar mig inte nämnvärt just nu.

Snarare ser jag det som att det faktiskt fortfarande finns utrymme för att laget ska bli ännu bättre, för vi vet ju hur bra försvarsspel de faktiskt kan spela. Jag skulle därför inte oroa mig alltför mycket om det fortfarande blir lite missar i försvaret i inledningen av säsongen.

Nu väntar Leksand borta. Ett Leksand som inte direkt imponerat på försäsongen och där inte minst försvaret ser rätt jäkla klent ut. Tunga, snabba Örebroforwards borde kunna orsaka en hel del kaos där.

Det är dags nu, Forza Örebro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *