Tippa Örebros poängliga 23/24

Tippa Örebros poängliga 23/24

Förutsättningarna för säsongsstipset är desamma som tidigare år. Vi kör på med samma regler och upplägg som alltid. Inskickade tips jämförs med de faktiska poängen och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare. Spelarna har tagits från den officiella hemsidan. Det gör att inga juniorer som kan vara aktuella att kallas upp under säsongen inte är med.  Leo Carlsson är med, men kommer han inte tillbaka kommer han att strykas.

Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig. Målen är utslagsgivande i första hand, men det är poängen som väger tyngst.

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Vinnaren får en snygg mugg som deklarerar stort och tydligt att de var bäst på att tippa poängligan denna säsong. Lycka till allihop!

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Ditt tips och e-postadress kommer att raderas efter säsongen. Data kommer att exporteras och bearbetas i ett externt system, men även det kommer att tömmas efter säsongen. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tippa spelarnas poäng säsongen 23/24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *