Ebert har intresse från Vegas

Ebert har intresse från Vegas

Att Nick Ebert nog är för bra för SHL har vi konstaterat många gånger. Den storvuxne, men fortfarande snabbe björnen från New Jersey gör ibland lite som han vill där ute på isen. Han är som en maskin och skjuter så jävla hårt så att spelare får krypa till båset när de ska byta om de råkar komma i vägen. Senast satte han en puck i ribban som fick en bana så hög att den landade uppe på övre etage … på motsatta långsidan.

Dock måste man säga att hans defensiva arbete är inte alltid hundraprocentigt, men det kan man förstår när man spelar så mycket som han gör. Det har varit mitt hopp att den lilla bristen skulle vara tillräckligt för att han inte skulle lämna, men nu verkar det i alla fall finnas konkret intresse från Vegas Golden Knights rapporterar HockeyNews.

Vegas sitter på en aningen anonymare backlinje än många andra lag så det skulle nog tyvärr vara en ganska passande klubb för Ebert. Hans offensiva egenskaper skulle nog också passa laget, och det faktum att de har en av ligans bästa tränaruppsättningar är säkert ett stort plus för honom. Det var väl bara en fråga om tid innan nyhet kom, men vi får väl se om intresset är tillräckligt stort att han faktiskt också får ett kontraktsförslag som tilltalar honom.

Ett svar på ”Ebert har intresse från Vegas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *