Eklind förblir Örebro trogen två år till

Eklind förblir Örebro trogen två år till

Då var den andra, självklara förlängningen i hamn. Oliver Eklind har skrivit på för två år till. Örebro Hockey valde att släppa nyheten precis innan pucken släpptes, men tack och lov slapp vi se någon utdragen ceremoni där spelaren ska skriva på något låtsaskontrakt ute på isen. Tack.

Eklind lämnade avtryck förra säsongen och har verkligen imponerat hittills denna säsong. Att han dessutom petade ner fysfenomenet Gustav Backström från tronen under försäsongen är verkligen ytterligare bevis på att han är något extra.

Hans egen förklaring till det var väl något förkortat ”chips = dåligt”, men det är faktiskt sant. Som elitidrottare behöver man äta ordentligt och göra avkall på en del saker som kanske smakar bra, men inte är bra för en.

Det ska bli riktigt intressant att följa honom tillsammans med Elias Ekström och se dem snurra och härja med motståndarna. Där har Örebro två spelare verkligen bygga runt de kommande säsongerna.

– Det känns jättekul att vi lyckas förlänga kontraktet med Oliver. Han har gjort en imponerande resa sedan han kom hit, vilket vi har fått se här under säsongsinledningen. Vi tror väldigt mycket på Oliver och ser en stor potential  i hans spel. Nu får vi fortsätta jobba tillsammans och vi är övertygade att Oliver kommer fortsätta utvecklas i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att förlänga kontraktet. Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att jag har utvecklats mycket sedan jag kom hit. Nu ser jag framemot att fortsätta jobba hårt för att jag och laget ska bli framgångsrika, säger Oliver Eklind.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *