Förlust mot seriens näst sämsta lag

Förlust mot seriens näst sämsta lag

Säga vad man vill om Karlskrona, men de var inte sämst ikväll och även om de fortsatt ligger sist i serien tror jag inte att de är seriens just nu sämsta lag. Den platsen tar nog Örebro och just nu med viss marginal till och med. Kvällens match må ha fått ett väldigt bittert slut när domaren bestämde sig för att inte ta en utvisning efter att Marcus Weinstock fått en klubba i ansiktet och Karlskrona gör mål i det påföljande anfallet.

Nu må det blivit matchavgörande, men faktum är att Örebro stod inte upp speciellt bra upp tills dess och bjöd Karlskrona på både det ena och andra. Man sumpade  en del lägen också, men i all ärlighet vet jag inte om man testade Jönsson så fruktansvärt mycket ändå? Örebro gör ingen bra match och de lyckas spela Karlskrona i händerna långa perioder.

Det var en allt som allt rätt usel SHL-match där Örebro var det sämre laget och att de förlorade i slutändan … ja det förvånar kanske inte direkt. Domarinsatsen åsido. Den kan man säga mycket om ändå.

Magsjukan ska nu äntligen vara ur truppen och det firade man genom att börja träna stenhårt igen för att ta igen den tid man gick miste om under sjukdomen. Jag är inte speciellt såld på den filosofin och just nu fungerar det inte speciellt bra. Örebro ser inte bättre tränade ut än andra lag, tvärtom faktiskt.

Mot Luleå är förhoppningsvis Jeremy Williams spelklar. Han är en skytt av rang. Frågan är om han får en chans att använda skottet bara.

Tack och lov förlorade Mora igen. Vi lever lite på hoppet att Mora och Karlskrona fortsätter att förlora mot alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *