Första spelaren in, Ludvig Larsson ansluter

Första spelaren in, Ludvig Larsson ansluter

Ludvig Larsson har blivit officiellt presenterad av Örebro Hockey och han ansluter närmast från Rögle där han stod för 26 poäng, varav 15 mål, under senaste säsongen. Innan dess spelade han för Mora i Hockeyallsvenskan och Örebros nya tränare Johan Hedberg, och även där blev det många mål, 20 stycken på 46 matcher.

Larsson går alltså i motsatt riktning som Rodrigo Abols som nyligen blev presenterad av Ängelholmsklubben, men Abols är väl den mer etablerade av de två. Örebro har förhoppningar om att han ska kunna ta ytterligare kliv i en ny miljö. Larsson hade alternativ att välja mellan, och att han valde Örebro berodde nog bland annat på att han kommer att spela under Hedberg igen.

Larsson är en målskytt och en ledare. Efter junioråren i Malmö drog han över till Nordamerika för att spela collegehockey och efter det återvände han till Sverige och Mora. Han är ingen som duckar undan utan kommer nog att bli uppskattad av publiken för mer än de mål som vi hoppas han ska bidra med.

– Det känns otroligt kul att komma till Örebro. Klubben är inne i en spännande resa och man gör mycket som är bra just nu. Jag vill komma in och bidra med mitt spel och vara med och bidra till att vi som lag blir framgångsrika. Jag tycker att det är en spännande ledarstab och det ska bli kul att återförenas med Johan. Jag har pratat mycket med Niklas Eriksson och fått en bra bild av honom och klubben, det känns bra att han fortsätter i Örebro. Nu längtar jag efter att dra i gång och träffa alla i och runt laget, säger Ludvig Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *