Glenn, Glenn, SuperGlenn officiellt klar

Glenn, Glenn, SuperGlenn officiellt klar

Samtidigt som besvikelsen var stor när Glenn Gustafsson valde att lämna Örebro Hockey, för Växjö av alla klubbar, var det ändå lätt att förstå hans beslut. Han behövde byta miljö för att ta nästa kliv och att få spela under Sam Hallam, och senare Jörgen Jönsson som han redan var bekant med, var nog bland det bästa man kunde önska sig i det läget.

Glenn blev dock inte långvarig i Växjö, men hann ändå med att vinna ett SM-guld för några veckor sedan. Han är redan tillbaka i Örebro-tröjan och kommer att bli det i, minst, fyra år till. Glenn har utökat sin arsenal av verktyg under tiden han var borta och kommer att vara en viktig spelare för Örebro under dessa kommande år.

Glenn behöver ingen ytterligare presentation.

– Örebro som stad och klubb betyder väldigt mycket för mig så det är klart att det känns otroligt bra att vara tillbaka. Jag känner mig taggad och inspirerad på att dra i gång en ny säsong. Det händer väldigt mycket bra i klubben just nu och jag vill så klart vara med och bidra till att vi ska vinna, säger Glenn Gustafsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *