Hannes Björninen förstärker Örebro

Hannes Björninen förstärker Örebro

Som NA först rapporterade, kommer Hannes Björninen, från relegerade Brynäs, att utgöra nästa spelare att bli del av Örebro Hockeys organisation.

Björninen producerade 25 poäng på 52 matcher under föregående säsong, vilket får sägas vara fullt godkänt i ett stukat Brynäs. Hans styrkor är inte den råa poängproduktionen utan snarare hans tvåvägsspel. Han är kanske en lite spetsigare Jani Lajunen, men har kanske inte Lajunens fysiska spel.

Fin touch av Örebro Hockey att välja den finska landslagsdressen istället för Brynäs Hockeyallsvenska tröja. Kontraktet sträcker sig över två år, vilket är samma längd han hade i Brynäs, men nu får han kanske chansen att spela klart kontraktet denna gång.

– Vi är väldigt nöjda att kunna addera Hannes. Vi får in en gedigen lagspelare som är användbar i alla spelformer. Hannes har en stark meritlista och han vet vad som krävs för att vinna. Med sin erfarenhet och starka driv kommer han bli en viktig spelare i vårt lag. Hannes har ambitionen att ta nästa steg i sin karriär och vår hörhoppning är att vi ska kunna hjälpa honom att ta det, säger Niklas Eriksson.

Det verkar som att det löst sig på ett bra sätt med Björninens sign-off för av vad som framgår så kommer han att ansluta till laget under sommaren och vara med på försäsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *