Grossman eller inte Grossman

Grossman eller inte Grossman

Det har börjat cirkulera att Örebro Hockey erbjudit Nicklas Grossman nytt kontrakt. Det hela har sitt ursprung på Twitter från @stantheman1978, något som också NA säger sig fått nys om. Jag är lite tudelad kring detta. Samtidigt som han besitter en massa härlig erfarenhet från Nordamerika tycker jag inte att han direkt imponerat under sin tid i Örebro.

Nu kan man så klart försöka förklara bort det med att Örebro var dåliga, alla andra backar var dåliga, eller något annat, men faktum var ändå att han bidrog minimalt offensivt och i backpar med den annars så utskällde Peter Andersson var den sämre av de två långa stunder. Han inledde ganska svagt, men blev lite bättre, men överlag känner jag att för att det ska vara en bra idé att skriva nytt kontrakt med Grossman ska det vara till en väldigt skälig lön. Långt ifrån vad NHL-erfarenhet och dylikt vanligtvis betingar.

Och det är kanske precis vad Örebro Hockey har erbjudit honom. Han verkar vara långt ifrån den högst prioriterade spelaren i och med att de gått ut med att de har spelare klara och är i diskussion med andra långt innan detta kom upp på bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *