Inför Brynäs – Örebro 28/12

Inför Brynäs – Örebro 28/12

Dags för match igen. Skönt med lite matchtempo igen efter att December varit så slött annars. Örebro tog en härlig trepoängare mot Rögle för bara två dagar sedan och nu går resan vidare till Gävle där Brynäs står för motståndet.

Om Rögle (hemma eller borta) inte är något roligt motstånd för Örebro är Brynäs borta lika illa. Det är en arena där de rödvita gått bet så många gånger. Nu har hemmalaget dessutom fått förstärkning i form av Tomi Sallinen som fick kicken från Färjestad, men han är inte spelklar till ikväll.

Hos Brynäs får Ludvig Nilsson efter en smäll mot huvudet och det kommer leda till lite ändringar i deras laguppställning. Niklas Lundgren är sjuk utanpå det.

Örebro får tillbaka Tom Wandell till kvällens match. Han är friskförklarad, men de har inte velat gå ut med om han kommer att ta sin gamla roll direkt eller matchas in lite mer försiktigt. Viktor Lodin är tyvärr fortsatt sjuk och Rasmus Rissanen har fortsatt ofrivillig läktarplats.

Det är gott om biljetter sålda så det borde kunna bli bra drag. 14-3 kommer bussa upp med en massa folk och bjuda till på bortastå.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 4 om man inte åker med bussen upp förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *