Inför Brynäs – Örebro

Inför Brynäs – Örebro

Streckmöte väntar i Gävle när Brynäs tar emot Örebro. Lagen ligger i alla fall på varsin sida om slutspelsstrecket, men även om Örebro skulle vinna har de ganska långt kvar innan de faktiskt passerar Brynäs. Brynäs har en hyfsad formkurva just nu och vann senast på straffar mot Karlskrona. Därinnan slog man Färjestad med 4-2.

Örebro å andra sidan har svårt att vinna just nu. Även om laget kan spela bra och även leda matcher lyckas man inte hålla tag om matchen och tappar onödiga poäng om och om igen.

Örebro kommer troligen till spel med i stort sett samma lag som senast. Om det blir Viktor Amnér sista match eller inte får vi vänta och se, men risken är nog överhängande att så är fallet. Förhoppningsvis får även Lukas Pilö mer speltid. Han är som sagt på väg att göra en Glenn och spela till sig ett kontrakt som han spelar just nu.

Det är alltid tufft att åka till Brynäs och försöka ta poäng. Historien talar inte till Örebros fördel, men ska inte ge upp än. Det kommer åka upp en busslast med supportrar för att stötta laget på plats. Det borde göra skillnad.

Kanalen är Cmore Live2 för de som inte åker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *