Inför Djurgården – Örebro

Inför Djurgården – Örebro

Det är ett aningen decimerat Örebro som kommer till spel mot Djurgården ikväll. Libor Hudacek vet vi kommer missa matchen och ersätts denna gång av Rodrigo Abols. Gustav Backström åkte på en smäll på träning nyligen och verkar gjort illa käken och då vet vi sedan tidigare att Daine Todd är borta nästan en månad till. Det verkar dock inte bli tal om att kalla upp fler juniorbackar.

Tyson Spink har känningar och kommer troligen inte spela. Hur brodern Tylor står sig utan honom ska bli intressant att se. En stor del av deras behållning är trots all deras fantastiska kemi på isen. Återstår att se vem som hoppar in i den kedjan om Tyson inte spelar.

Djurgården har en ganska dålig trend med tre förluster på fyra matcher, men har ett fortsatt starkt försvarsspel. Det är snarare offensivt som det inte riktigt klaffat. Nu sägs Alexander Urbom vara igång i full träning igen, men jag tror inte han kommer göra stor skillnad framåt i all ärlighet.

Marcus Ljungh kommer troligen tillbaka efter uppehållet medan Daniel Brodin blir borta längre. Det är nog dessa två herrar som de flesta på Hovets läktare suktar efter just nu.

Örebro är utan tvekan det mest formstarka av de två lagen, men hur länge kan man hålla den höga nivån? Djurgården är ett bra hemmalag också. Deras förluster har kommit på bortaplan nu senast. Det kommer nog bli en jämn och målsnål historia med oviss utgång.

Matchen sänds på Cmore Live 2 och pucken släpps 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *