Inför Djurgården – Örebro

Inför Djurgården – Örebro

Laget har fått vila lite efter en lite intensiv period med mycket matcher som tyvärr inte resulterade i speciellt många poäng. De spelade inte speciellt dåligt, men de hade inte marginalerna med sig samtidigt som det brast i en del försvarsdetaljer som kostade mål i baken alltför ofta.

Visst vore det kul att se dem göra en bra match igen, men just nu känns det viktigare med poäng och allra bäst seger. Jag säger inte att man ska frångå konceptet man byggt upp på något sätt, men utan att blinka tar jag tre poäng som kommer på grund av något grismål eller backskott-studs-studs-studs-lobb-över-målvakt-i-mål.

Örebro får tillbaka Christopher Mastomäki och Viktor Ekbom, men Linus Arnesson saknas istället efter en knäskada som kommer att hålla honom borta resten av året åtminstone. Djurgården saknar fortsatt Daniel Brodin och Tom Nilsson, men Linus Johansson kan göra comeback ikväll.

Djurgården spelar ett liknande spel som Örebro, men har varit lite mer framgångsrika med det. De har visat på en stark defensiv med bra press samtidigt som offensiv har klickat ganska bra. Samtidigt har Adam Reideborn spelat så bra att han har petat ner Joacim Eriksson.

Det är ett starkt motstånd som Örebro får ta sig an ikväll. Det brukar kunna vara täta matcher lagen emellan. Jag hoppas Örebro kan dra det längsta strået denna kväll.

En grupp kommer att åka upp med 14-3 för att stötta laget på plats. Andra kan se matchen på Cmore Hockey.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *