Inför Frölunda – Örebro 30/10

Inför Frölunda – Örebro 30/10

Örebro ger sig iväg till Göteborg efter två raka hemmamatcher för att möta Frölunda i Scandinavium. Efter två raka segrar hemma ska det bli ytterst spännande att se om de kan fortsätta vinna även på bortais. Borta har annars varit bäst för Örebro under inledningen av säsongen.

Viktigt att konstatera att detta blir första matchen som Örebro kan ställa upp med ett helt friskt lag. Tom Wandell är tillbaka och Gustav Backström likaså. Det är alltså sju ordinarie backar och tretton forwards. Glenn Gustafsson vilar per NA.

I och med att Wandell är tillbaka flyttas Weinstock ner och petar i sin tur ner Tyson Spink ännu längre. Det innebär att andralinan med Anton Hedman, Rodrigo Abols och Aaron Palushaj lämnas intakt. Kalle Olsson är trettonde idag. En klart spännande uppsättning. Att dela på bröderna var framgångsrikt förra säsongen.

Det mest uppseendeväckande annars är att Eero Kilpeläinen får chansen igen. Han har haft en svajig start på säsongen medan Stefan Stéen verkligen levererat. Kilpeläinen borde vara sugen på revansch.

Frölunda verkar sakna SHL:s främsta dribbler Tim Söderlund ikväll, men får in Jonathan Sigalet. Som vanligt gäller det att se upp med Ryan Lasch och Frölundas powerplay.

Det borde kunna bli en bra match med två lag som tycker om att åka mycket skridskor. Kliché, men så är det.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och dagen till ära kommer man att hylla Joel Lundqvist som gjort 900 matcher för klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *