Inför Frölunda – Örebro: Är sex för mycket begärt?

Inför Frölunda – Örebro: Är sex för mycket begärt?

I tisdags fick HV71 känna på hur Örebro kunde stånga och stöka. Ikväll blir det Frölundas tur. Örebro befinner sig just nu på ett sagolikt plan där det mesta bara fungerar och det är en speciell känsla att se ett gäng vuxna män verkligen ge allt. Om någon skulle slappna av eller ta för god tid på sig så kan de räkna med att en rödvit spelare är på dem och gör livet surt för dem.

Örebro tappade tyvärr Kalle Olsson förra matchen med en handskada och tyvärr är nog säsongen över för hans del. Det tråkiga är att det kan vara det sista vi ser av honom i Örebro då hans kontrakt går ut och han haft en väldigt skadedrabbad säsong bakom sig. Nu blir det upp till Tyson och Tylor Spink att visa framfötterna i hans frånvaro. Även de spelar för nya kontrakt och just nu är det nog inget som de är så nära tyvärr.

Till skillnad från många tidigare motståndare har Frölunda riktig god form och har kört över lag, framförallt på hemmais. Det blir en riktigt svår nöt för Örebro att knäcka. Det gäller att de fortsätter med att stressa i rätt lägen och hålla Frölunda utanför boxen. Framförallt Ryan Lasch gäller det att få fatt på. Han slår in snygga pass in framför mål mest av alla i SHL.

Johan Gustavsson är sjuk och Johan Mattson beräknas stå. Även Jacob Moverare har insjuknat och missat matchen. I övrigt verkar de kunna ställa upp med ordinarie lag.

Ni kan följa matchen på Sportkanalen eller via NA:s liverapportering. Matchen börjar 19.00 som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *