Inför genrepet mot HV71

Inför genrepet mot HV71

Först och främst: matchen börjar 18.00 ikväll. Cmore sänder den och vill man se den live får man ta sig till Arboga.

Örebro stod för en stark vändning senast mot Linköping där man låg under med 3-1 som värst efter två mål av Broc Little i den andra perioden. Tom Wandell reducerade mot slutet av perioden, men i den tredje perioden hade man lite svårt att få till något. Det kändes som att Linköping försökte spela av matchen genom att vara lagom obekväma för Örebro och gjorde det relativt framgångsrikt.

Nu blev det seger i förlängningen för Örebro ändå eftersom laget aldrig gav upp utan kämpade på och hittade ett sätt att kvittera med minimalt med tid kvar och sedan vinna i förlängningen genom åldersvargen Weinstock. Det var Tylor Spink som fixade kvitteringen på pass av Jordan Boucher. Förarbetet stod en mycket lovande Emil Smedberg för.

I den matchen fick ett antal juniorer chansen när man valde att vila många mer namnkunniga spelare som hade mer eller mindre besvärliga åkommor. Så kommer även bli ikväll när HV71 står för motståndet. Även bortalaget dras med skador och kommer till spel med många juniorer i laget.

Det mest intressanta är annars att Tyson Spink äntligen kan komma till spel. Han har missat alla försäsongsmatcher hittills och det hade väl varit kul att få se honom göra i alla fall en match innan serien drar igång. Det är dock inte garanterat, men hade varit kul.

Igen, matchen börjar 18.00 i Arboga och sänds av Cmore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *