Seger mot Linköping

Seger mot Linköping

Det var säsongens näst sista träningsmatch och det märktes på många vis. Det var två lag som matchade många juniorer och även om det är svårt att säga så mycket om vad det här kan betyda i seriespelet var det ändå en lite lagom underhållande match.

Med omkastade kedjor och backpar var kanske inte alla spelare helt synkade med varandra och en del juniorer väldigt ivriga att visa upp sig. Spelet i egen zon gick inte riktigt att känna igen samtidigt som det ändå fanns stunder av bra press från Örebro.

Det är alltid skönt att vinna oavsett vem man möter eller om det är serielunk, slutspel är bara försäsong. Självförtroende är aldrig fel att ha och det vore skönt att se Örebro gå in i serien med ett sådant på topp.

Linköping var annars vassast offensivt och genom sina stjärnor gjorde de tre mål under ordinarie tid. Två av Little och ett av Sörensen. Det svider så klart att Little är så pass bra. Han var så nära att hamna här trots allt.

Det hjälpte inte dem för Örebro gjorde också tre mål under ordinarie tid och i förlängningen avgjorde Weinstock genom att först skjuta backen i ansiktet och sedan lägga in pucken i öppen kasse.

Nu väntar HV71 på torsdag. Det är den sista träningsmatchen för i år. Det kommer bli en duktig värdemätare. Den där sista spelaren lär inte vara med då, men han är inte långt borta nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *