Inför Leksand – Örebro 16/1

Inför Leksand – Örebro 16/1

Leksand går för tredje raka och Örebro för femte raka. Tidigare matcher denna säsong har slutat med Örebrosegrar och går man längre tillbaka har det varit dominans från Örebro. Nu kommer Örebro till spel med en lite stukad trupp. Det är fortsatt två spelare avstängda, Marcus Weinstock och Aaron Irving, och två spelare skadade, Rasmus Rissanen och Sakari Salminen.

Leksand kommer till spel med i stort sett ordinarie lag verkar det som. Det har pratats om lite omkastningar på backsidan, men inget större. Leksand gjorde flera stora värvningar inför säsongen, men de rutinerade namnen har inte levererat på en förväntad nivå och det har säkerligen bidragit till att de ligger där de gör i tabellen.

Janne Juvonen är ett sådant namn, men han har vaknat till liv på sistone och han behöver agera levande vägg ikväll om Leksand ska ha en chans. Som det ser ut just nu kommer Örebro troligen att sätta honom under hård press.

Örebro är favoriter utan tvekan, men man får inte låta Leksand komma till för det. De har kvalitéer framåt som skulle kunna göra livet surt för Örebro.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Sportkanalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *