Inför Linköping – Örebro 17/1

Inför Linköping – Örebro 17/1

Det är svettigt att hålla på Örebro Hockey. Livet under strecket har blivit en verklighet och även om den kanske jobbigaste matchen på länge är först på lördag är kvällens match väldigt viktig även den.

Örebro har ett övertag på Linköping denna säsong och det vore ju synd att inte fortsätta ha det. Linköping har dessutom haft det lite småtungt på sistone och även om Örebros nytändning kommit av sig lite finns det fortsatt goda tendenser.

Tränare Niklas Eriksson har dessutom lovat en del omkastningar till kvällen där det verkar som att tredjecenter Tylor Spink faktiskt får flytta på sig till fördel för veteranen Marcus Weinstock. Även andra ändringar är att vänta.

Linköping å sin sida har haft en del att fundera över och en del ändringar vore inte förvånande. Det har surrats en del kring Anton Karlssons framtid och att han skulle kunna hamna hos E4-konkurrenten HV71, men det lär nog inte påverka matchen nämnvärt.

Det verkar som att det kommer vara ett duktig gäng som åker ner till Linköping för att stötta laget på bortais. I det här vädret är det verkligen på sin plats att hylla dessa personer något extra.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och sänds på Cmore Live.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *