NJ försöker locka tillbaka Mitell till Örebro

NJ försöker locka tillbaka Mitell till Örebro

Alla tre tränare står utan kontrakt till nästa säsong. Den som nog kan vara säkrast på att vara kvar på ett eller annat sätt är nog Henrik Löwdahl. Kanske att han går tillbaka till J20 eller får fortsätta som assisterande för A-laget där han ändå haft en roll i spelarutvecklingen.

Även om både Jörgen Jönsson och Niklas Eriksson båda har imponerande spelarkarriärer bakom sig har de inte bevisat sig på samma sätt som tränare. Dock är det väldigt svårt att utvärdera Jönssons insats i Örebro Hockey då han kommit in sent, men verkar uppskattad bland spelarna.

Niklas Eriksson har varit många år i klubben nu och det borde vara relativt enkelt för klubben att utvärdera hans år i klubben. Jag vet inte vad ni tycker, men jag gillar Eriksson som person och ledare. Utan att ha sett honom med ett bättre material är det svårt att riktigt utvärdera hans spel.

Någon kommer dock att få lämna då det verkar högaktuellt för Thomas Mitell att ta över huvudtränarrollen. Niklas Johansson och Mitell är bekanta sedan långt tillbaka, men jag tror inte det är av någon större betydelse just nu även om det så klart är trevligt med bekanta ansikten.

Enligt MrMadhawk pågår det diskussioner med Mitell som tillbringat tid i Örebro som spelare i två omgångar. Det man minns bäst från hans spelarkarriär är så klart hans extremt fina spelsinne och offensiva förmåga. De defensiva färdigheterna har man försökt förtränga däremot.

Som tränare känns han som ett väldigt fräsch val och jag skulle inte motsätta mig det i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *